Αρχική Σελίδα Αυτοκίνητα Κρατήσεις Επικοινωνία

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΣ

ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ:
Ελάχιστο όριο ηλικίας 23 χρόνια. Για αυτοκίνητα των κατηγοριών G, E1, ελάχιστο όριο τα 25 χρόνια.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
: Μία ημέρα. Μετά την παρέλευση 3 ωρών, ο ενοικιαστής χρεώνεται με μία επιπλέον ημέρα.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΤΙΜΑ
: Ολα τα πρόστιμα και οι διοικητικές ποινές επιβαρύνουν το μισθωτή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
: Οι τιμές μισθώσεως περιλαμβάνουν ασφάλιση έναντι πυρκαγιάς, τρίτων για θάνατο ή σωματικές βλάβες. Για υλικές ζημιές τρίτων (εξαιρουμένου του αυτοκινήτου της BEST HELLENIC) έως € 96.845,2. Για ζημιές στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ο πελάτης ευθύνεται μέχρι την αγοραστική αξία του αυτοκινήτου κατά το χρόνο του ατυχήματος μείον 20%. Σε περίπτωση που κλαπεί το αυτοκίνητο, ο ενοικιαστής ευθύνεται για το σύνολο της αγοραστικής αξίας του αυτοκινήτου κατά το χρόνο της κλοπής.

ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ (C.D.W.)
: Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για τη νόμιμη συμμετοχή του σε κάθε ζημιά του αυτοκινήτου, εφόσον δεχθεί τους σχετικούς όρους με την υπογραφή του, στα € 450,00 καταβάλλοντας το ποσό των € 15,00 για κάθε μέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A, B, στα € 600,00 για τις κατηγορίες C, C1 καταβάλλοντας ημερησίως € 18,00, στα € 750,00 για τις κατηγορίες Η, Ε καταβάλλοντας ημερησίως € 20,00 και στα € 900,00 για όλες τις άλλες κατηγορίες καταβάλλοντας ημερησίως € 25,00. Αν ο ενοικιαστής επιθυμεί να απαλλαγεί και από τα παραπάνω ποσά, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των € 6,00 για τις κατηγορίες Α, Β ή το ποσό των € 10,00 για τις υπόλοιπες κατηγορίες για κάθε ημέρα ενοικίασης (FDW). Ανεξάρτητα του εάν ο πελάτης έχει αποδεχθεί την Κάλυψη Μη Ασφαλισμένων Ποσών υποχρεούται στην πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να προκαλέσει στο κάτω μέρος ή τους τροχούς και τα ελαστικά του αυτοκινήτου, σε ηλεκτρική οροφή ή τέντα λόγω κακής χρήσης της, καθώς επίσης και εάν η ζημιά προκλήθηκε από παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΛΟΠΗΣ (TPC)
: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται από την ευθύνη για κλοπή αυτοκινήτου, εφόσον δεχθεί τους σχετικούς όρους του συμβολαίου με την υπογραφή του και καταβάλλει ημερησίως το ποσό των € 10,00.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (PAI)
: Προσφέρεται έναντι € 6,00 την ημέρα και καλύπτει: Αποζημίωση οδηγού σε περίπτωση Θανάτου, Ολικής/Μερικής ανικανότητας από τροχαίο ατύχημα, έως € 14.673,50, νοσοκομειακή περίθαλψη έως € 29.347,00, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έως € 293,47 και αποζημίωση επιβαινόντων στο όχημα και τρίτων, για θάνατο ή σωματικές βλάβες έως € 484.266,00.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ
: € 3,00 ημερησίως.

ΦΟΡΟΙ
: Φ.Π.Α. 18% συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.

ΒΕΝΖΙΝΗ
: Πληρώνεται από το μισθωτή.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ/ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ
: Δωρεάν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο αυτοκινήτου με άλλο τύπο της ίδιας κατηγορίας σε ειδικές περιπτώσεις.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ
: Δωρεάν στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου και σε όλες τις περιοχές, εκτός Χανίων, Ιεράπετρας, Σητείας και στις περιοχές της Νότιας Κρήτης για τις οποίες χρεώνεται επιβάρυνση € 60,00 κατά διαδρομή. Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας (21.00 - 07.30): € 30,00.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ/ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
: Δεν επιτρέπονται.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
: Interamerican - 24 ώρες (τηλ: 168).

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΤΙΜΩΝ
: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.
 

rent a car, car rental, rent, car, hire a car,car hire, crete, crète, kreta, creta, kriti, irakleio, iraklio, iraclio, iraclion, iracleio, iracleion, irakleion, herakleion, heraklion, greece,heraclio, heraclion, heracleio, heracleion, heraklio, herakleio, Griechenland, Grecia, grèce, Hellas, airport, aéroport, flughafen, rent a car Heraklion, autovermietung, autovermietung Griechenland, noleggio un auto, noleggio un auto Grecia, auto, Heraklion airport, Heraklion hurbor, holidays, hotel, travel, vacation, vacations, accommodation, excurcions, cars, rental, islands, travelling, tourism, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Ηράκλειο, Κρήτη


[Αρχική σελίδα]  [Αυτοκίνητα]  [Κρατήσεις]  [Επικοινωνία]  [Γενικοί Όροι]  [Οικον. Στοιχεία]
© Best Hellenic 2000-2011
Deutch français english Εισαγωγή Εισαγωγή